ja, gardin!

idag har jag traskat runt i stan. jag har köpt ett par skor till mig själv och en födelsedagspresent till christoffer. det regnade och skorna jag hade på mig var inte direkt sock-i-plast så jag halkade mest runder, tycker jag. tossigt värre! jag har blivit kär i en klänning på röda korset, men jag vet inte om jag ska köpa den. den är nog tre meter längre än mig, så då får jag sy upp den men det ska nog inte vara några problem. då kan jag ha den när vi ska till daniel och maria på lördag. mannen i huset fyller tjugofem och har varit snäll och bjudit mig och christoffer. sen ska vi ut och då är det dans. jag och jättegulliga maria, gullig gull gull gull gullig! jag har sånglektion på torsdag igen. jag har sjungit kärleken förde oss samman av ulf lundell. det blir inte riktigt som jag vill, för när jag ska sjunga: du är min, och jag är din, så låter det som att jag sjunger: du är min, och ja, gardin! kattsingen va!! i natt somnade jag alldeles för sent och idag är jag helt slut. trött meets even more trött. så nu ska jag krypa till kojs. imorgon ska jag röntgas tidigt tidigt och sen ska jag jobba. hajdo!!

image107

värmen vilar och väntar.

hejsan. det har varit en rolig helg. christoffer har varit hemma och hans lumparkompisar var här i fredags så det var fest utan gränser. vi gick till banken efteråt och där var det roligt. i lördags vaknade jag i vä och var bakfull så jag gjorde inget mer vettigt den dagen.  idag har jag verkligen bara tagit det lugnt. suttit vid pianot ett par timmar, tittat på scrubs ett par timmar, sökt jobb ett par minuter. nu hade jag tänkt gå och lägga mig och se på scrubs lite till.
jag tänkte förresten äta tonfisk förut ikväll, och skulle precis lägga upp på tallriken när jag såg att det var katt-tonfisk. sjukt äckligt. natti!

image106

släpp fångarna loss det är våår!

riktigt härligt väder igår. jag gick ner till havet för att titta på den nya stranden, det verkar bli bra. i fredags var vi hos gamle jesper eftersom han fyllde 20. det var roligt och vi var glada men ute var det inte så roligt utan mest kallt. i söndags kom stackars christoffer hit. vi drack öl och åt massor av mat och firade att han var hemma. imorgon kommer han igen och då ska vi gå ut och äta och sen kanske till banken och fira david som fyller år på torsdag. nu är det ju även sportlov och då är det viktigt att man testar lite nya aktiviteter så jag föreslår en bowlingkväll på torsdag eller på lördag. och på fredag kommer stoffes lumparpolare hit och då ska vi partaja med dem. nu ska jag tydligen in till stan, puss

  

  

det är så att jag dör lite varje gång jag är nere vid havet. det är så fint med vår!

i could die for you.

idag var jag uppe med tuppen, som man säger. kenneth har sprungit i sitt hjul hela natten, inte särskilt roligt eftersom hjulet gnisslade. idag har jag gjort några ärenden på stan, varit på arbetsförmedlingen och berättat att jag söker jobb, köpt en klänning och ett par örhängen på röda korset för trettio riksdaler, varit på sånglektion, träffat filip och slutligen också köpt en ny nagelfil. det var härligt väder i morse, det har det förresten varit hela dagen men det är fortfarande ganska kallt i solen och mycket kallt i skuggan. men jag ska verkligen inte klaga för jag har en man som ligger med istappar i mustashen ute i ett tält. inte mer än åtta mil härifrån men han har det garanterat värre än vad jag har . imorgon ska jag jobba och sen ska jag till jesper, för han fyller år på lördag. det ska bli roligt. jag hade gärna följt med mina killar ut, men jag har det väldigt knapert denna månaden så jag får dansa hemma istället. nisha kom och lade sig på min arm tills den somnade, armen alltså. orättvist, för jag skulle aldrig göra så på henne. jag har förresten låtit nisha slicka mig en stund i pannan, jag tror nämligen att det funkar bra som peeling! adios



kenneth.

idag har jag övertagit kenneth i en vecka. vi ska ha jätteroligt, kenneth och jag! kenneth och jag. det låter så ljuvligt. kenneth är alltså hamstern som filip a fick av oss i nittonårspresent förra våren. jag har, på fyllan, lovat att passa kenneth när familjen ahlbeck ska iväg. och det ska dem nu, så nu är han min för en vecka och lite till. jag är lite rädd, för skorpan aka lejonet, min katt är en hungrig man och kenneth är liten och söt och passar bra in i skorpans jättemage. huh, vem hade velat berätta för lillasyster ahlbeck att kenneth är uppäten? nu ska jag dammsuga, för snart kommer emelie och då ska vi spela piano och sjunga. och ingen gillar väl när det knastrar under fötterna när man går inomhus. dags att gå. jag blev fantastiskt sugen på ost nu. hey kenneth, -försök inte få mig att bli som du!
förstår förresten att ni är sugna på en bild på kenneth, jag lovar det kommer senare.

heeeey macarena.

färdig! nu har jag målat min första tavla. det ser ut som att det är en femåring som gjort den, men det bjuder jag så klart på! jag lägger upp en bild på den här, och sen ska jag göra något så konstnärligt som att tvätta penslar. ciao!



alldeles för mycket vatten.

hey folks. jag har helt klart tagit mit vatten över huvudet, som det så fint heter. christoffers pappa jonas klagade över att det var tomt på christoffers vägg. och jag, som pratar först och tänker sedan, erbjuder mig att måla en tavla. herregud, juag kan inte måla? men jonas hade en kontakt som nu har fixat målardukar, färg, penslar och allt dedär till mig, så nu finns det ingen återvändo. jag kanske möjligtvis behärskar att rita, men definitivt inte att måla. vi får se hur det blir. nu ska jag äta frulle, sen blir det att måla! puss!


lejonhjärta.

jag känner verkligen att jag är på gång nu, min självdiciplin har gått från obefintlig till förekommande. förutom när jag jobbar. då är den inte bara förekommande utan bra på heltid. igår och idag har jag varit ledig, och både igår och idag har jag gått upp i det som kallas vettig tid och lagt mig i detsamma. jag har varit ute och gått, sytt, satt in kort i album och annat festligt. hittills har jag städat mitt rum tre gånger på två dagar. jag har för mig att jag städar mitt rum 6-11 gånger i veckan. nu är där så rent att man kan äta från golvet! men vem skulle vilja göra det egentligen. imorgon blir det jobb, likaså på torsdag. det är faktiskt skönt tycker jag, så att jag har något att göra. och som sagt, på torsdag kommer christoffer! vilken fest! vilken dans!
jag har förresten gjort en ny upptäckt. jag, eller iallafall min frisyr, är fantastiskt lik bröderna lejonhjärtas. lill-lorten och jag är lika när jag har fixat frillan lite ooch stor-lejonstjärten är jag lik när jag har fått vinden i håret.
hur kul tror ni att detta känns?



image97 
slående likt!

trying to make other people lose their mind

denna helgen har bara varit helt lugn för min del. i fredags åt jag hos familjen ehlde och sen hämtade filip mig vid klockan nio för att åka vidare till calle. där var det fest som väntat och alla var jättefina och jättefulla. förutom jag och filip. jag tog därför över calles bar och tog mig an uppgiften att servera alla ett glas vatten och en salt pinne. man vill ju inte att det ska hända en olycka!!! och eftersom jag varken var utklädd eller student, dansade jag inte med dem andra utan försökte på mig några egna moves bakom baren. efter lite övertalning skjutsade filip mig hem till åhus och sen tog det tre minuter innan jag somnade. ni förstår, jag har ju faktiskt jobbat i veckan. puh, jag jobbade två dagar och jag var ändå helt slut. i lördags orkade ingen göra något, inte heller jag, så jag satt bara hemma med mamma och pappa. idag förbereder jag mig för en ny och tuff arbetsvecka, eller iallafall måndag onsdag torsdag. jag dammsuger mitt rum, dammtorkar, tar en promenad, tittar på repriser på tv som jag missat. alltså det vanliga söndagsschemat. på torsdag kommer christoffer hem och då blir det party hela helgen! 

image96
 bilden stal jag från fredde. här är jag och filip hemma hos calle