what you want is some boombastic romantic fantastic lover

hej mina damer och herrar. helgen har varit trevlig men omtumlande. äh. vi var förresten ute i onsdags! det var en obeskrivligt kul kväll. vi började hemma hos christoffer. det glada gänget för kvällen bestod av mig, filip, stoffe, johanna och jocke. när vi kände oss mogna och lagrade åkte vi in till stan och banken. där drack vi ett flertal kannor, pratade alldeles för högt och sittdansade alldeles för mycket. men roligt var det! senare in på småtimmarna kom ett litet, litet liveband och spelade gamla goda låtar och då blev vi glada och livliga och drack ännu mer kannor, pratade ännu högre och sittdansade ännu mer! vid två avrundades kvällen då jocke gjorde några försök att få filip att ta hem en dam, något som varken filip eller damen var särskilt sugna på. i torsdags var vi trötta och bakfulla, värst var det för jocke. men vi överlevde den dagen med foch i fredags var vi igång igen, denna gång i en synnerligen mildare variant av onsdagen. vi satt och drack öl och vin hemma hos stoffe och spelade spel, enkelt och trevligt utan sittdanser med mera.
men i lördags, alltså igår, var vi igång igen. cissi hägg ola henge filip jag och stoffe förberedde oss på en utgång till hesselehesselehessle. vi är inte särskilt mångsidiga så vi spelade spel som vanligt och drack öl och vin som vanligt. frågan är bara hur länge vi orkar detta, inte särskilt växlande intresse?
idag har jag hälsat på mormor och farmor och sagt hejdå till dem. i natt åker vi till kajsa på fuerteventura.
eftersom jag inte kommer vara hemma över jul, för jag säga min god-jul-hälsning nu, och det gör jag med en bild.
vi hörs, ciao!

image71

we never went to church

hallå. i helgen var vi hos nils åsheim på nittonårsfest. det var fantastiskt kul och väldigt trevligt ordnat av nils. vi kom dit vid sex och då åt vi god mat och drack gott vin, och sjöng lite då och då. det bjöds även på ett flertal olika tal och tårta. efteråt plockades det tunga artilleriet fram (för min del; mer vin). det kom det mer folk, mer dricka, mer sång och stämningen var fortfarande lika bra. jag, jesper, christoffer och filip hade ansträngt oss i presentväg. vi köpte en matta, en termos med ormskinnsmönster och en minimal snöglöb. vid ett-tiden fick vi en trevlig idé och rullade ut mattan på golvet i ett av deras fina rum. vi lyfte upp en stor och tung byrå och petade in mattan där under. har man inte varit i det rummet förut tänker man nog inte ens tanken på att den inte ska ligga där.
vid två tiden hittade vi pianot, så vi hade allsång till mitt pianospelande. det blev inte alltid rätt när jag spelade(vinets fel) men då sa jag helt enkelt att pianot var lite ostämt och eftersom de andra också druckit vin och kanske något mer än bara vin, var det ingen som genomskådade mig. vi sjöng disneylåtar, lite eagle eye cherry, lite dr bombay, lite robbie williams, lite av allt möjligt och flertal jullåtar. det var trevligt, men vid tretiden var det dags att ringa en taxi.
vaknade i söndags, väldigt pigg på tanken att umgås med min mormor och min farmor hela dagen. när jag kom hem var redan min mormor där. söt som hon är började hon att påpeka hur rund jag blivit om kinderna, som hon har sagt varje gång jag träffat henne sedan jag föddes. alltså minst en gång i månaden. jag blev förbannad och mamma sa då till mormor att hon inte fick säga det till mig för det är faktiskt inte särskilt kul att höra och att jag faktiskt blev ledsen. men mormor förstod och efter ett tag var jag inte särskilt arg längre. då kom farmor och även hon klämde fram att jag hade blivit rund om kinderna. då var det mormor som sa till henne: amen birgit så får du inte säga, maja blir faktiskt ledsen. tack ska ni ha.
ikväll har jag mycket att göra. jag ska sy in min bikini, göra julkort, börja packa och göra julgodis. nu har jag suttit här framför datorn i tre timmar och bara tänkt på hur mycket jag har att göra, utan att ha lyft ett finger.
nu ska jag ta tag i det. see you

image70


the irony of it all

ännu en dag närmare helgen. jag längtar till lördag, då ska vi till lillö och jag ska ha min nya klänning som jag förälskat mig i. och så ska jag till kristianstadsflickornas uppvisning men det kommer inte alls bli kul för jag kommer bli avundsjuk på dansarna. åh jag ångrar att jag slutade!
idag har jag jobbat på lagret igen. jag blir bara bättre och bättre på att köra truck. jag antar att ni tror att jag är riktigt skitbra nu -fel. eller, det blir rätt fast det går väldigt... väldigt... långsamt...
ikväll har jag varit ute och gått, övat på min sångläxa, skrivit julrim och tittat på scrubs. jag var med om en omänskligt äcklig smakupplevelse, jag har klippt och klistrat och hade lim på fingrarna och när jag var ute och rökte fick jag på något sätt detta härliga i munnen. det nästan stack i ögonen, vidrigt.
imorgon ska jag köpa fler julklappar och spela spel.
tja!


image69

the streets - the irony of it all

blinded by the light

i helgen har vi var i tyskland och på weissenhauser. det var kul, vi har badat, spelat tennis/squash, bowlat, druckit vin/öl och ätit curryworst. mia kom hem förra veckan men jag var ju iväg så jag kunde inte träffa henne förrän i måndags. då satt alla gamla damerna hemma hos mia och spelade pictonairy och bara satt och pratade. det var jättehärligt att träffa alla, som i gamla tider. när det bara var jag, mia och frida kvar pratade vi ganska mycket om framtiden och om vad vi gör om x antal år. håhåjaja.
igår körde vi bilkurragömma, och det var också som i gamla fina tider, trots att man var lite ringrostig.
PUSS.