scrubs.

i förmiddags ringde en man från åhus handboll till mig och frågade om jag hade en son som hette johan och spelade handboll. jag blev så nyfiken på vad han ville att jag var en sekund från att säga ja. men istället sa jag bara nej och la på luren. på fredag ska pojkarna på tre:tre och jag vill också dit! det är djungeltema. jag vill att christoffer ska vara hemma, för då hade vi skrattat åt våra kompisar och deras utklädnader och gråtit i smyg för att vi var avundsjuka på att de skulle få gå på tre:tre. åh..

pippi eeehhhh långstrump.

och nu har ytterligare en helg gått och den har varit makalöst bra. det måste bero på att jag har dem absolut roligaste kompisarna man kan tänka sig. i fredags förfestade vi at my place, liksom för att hedra stoffe nu när han skulle in i lumpen. jag, christoffer och pappa hade legat i hela dagen och lagat mat och allat annat man gör inför en fredagskväll. förfesten blev, enligt mig iallafall, duktigt rolig! vi lyssnade på 90-talsmsuik hela kvällen och var allmänt nostalgiska, enligt mig iallafall igen. vi tog bussen in till stan och gick först till hessle där jag och lina köpt shotar. inte särskilt begåvat av mig. därefter gick vi till chillout och slog klackarna i taket, bokstavligen. jag testade alla dansstilar jag kunde, det måste vara shotarnas förtjänst/fel. lördagen var en seg och plågsam dag, men det ordnade upp sig när jag åkte till emelie som fyllde tjugo. där åt vi mat och drack vin, förstår inte hur jag kunde få ner mer vin den helgen. och så sjöng vi singstar. det var fantastiskt kul och absolut över mina förväntningar! igår var också en plågsam dag, fast det berodde inte på baksmälla. christoffer åkte i morse iväg till lumpen och revingehed, och det var riktigt tufft att säga hejdå. men vi konstaterade x antal gånger att det bara handlade om åtta mil iväg och att det inte var några problem. suck. idag har jag bara legat i min säng och tittat på scrubs. jag har gjort något avbrott och tömt diskmaskinen och sådant kul man får göra när man är ensam hemma och numera familjens hemmafru. nu tar jag ett ytterligare avbrott från måste-sakerna och gör mig en macka. hejsan!


några bilder från fredagen


broder truck.

idag, kära vänner, har jag jobbat. jonas och christoffer hissade upp mig högt upp i luften med trucken (högre än där jag var när bilden togs). där satt jag och dinglade med benen och njöt av utsikten. (?). ikväll har jag varit och ätit hos mats och marianne,christoffers mormor och morfar. vi åt något som kändes av en sju-rätters-middag. vi rullade hem. herregud, rullade? vilken klyscha. please mormor klara, get out of my mouth. imorgon vankas det ännu mer jobb, och ännu mer flaskor som ska etiketteras. därefter ska jag söka jobb och se på handboll. ciao

image87

sweet marie.

denna veckan har jag ansträngt mig ochbesegrat min dåliga självdisciplin och gjort precis allt som skulle göras. jag har till och med hunnit med att jobba tre dagar! i torsdags var jag på sånglektion, hanna är numera mammaledig så sångpedagogen var okänd. jag var ofantligt nervös! det är aldrig roligt första gången man ska sjunga för en okänd människa. marie, som sångpedagogen hette, var lättsam och glad, alltså ingenting att vara nervös inför. det gick bra att sjunga, vi sjöng i dont know how to love him från jesus christ superstar. igår gjorde jag absolut ingenting. jag jobbade på dagen och nu är jag en mästare på att köra truck. jag har till och med lärt mig att tuta. ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, jag hoppas på någon festlig tillställning så att jag kan få använda min nya klänning. det är på tiden!


i'm just too heavy baby baby

hej damer och herrar. igår satt vi och tittade på idrottsgalan. kalla mig löjlig, men jag fick tårar i ögonen varje gång någon sa tack. kastade jag ett öga till vänster satt mamma där, precis lika tårögd och blödig som jag. min kusin var nominerad som årets nykomling och det gjorde ju inte saken bättre. för jag bokstavligen studsade och jublade varje gång de filmade henne. tänk, att vara bra på något. jag är avundsjuk.
idag har jag varit inne i stan med christoffer. träffade på andréa och blev sentimental och glad. ikväll har jag spelat backpacker, senast var någongång på nittiotalet. jag ser fortfarande tjusningen med spelet och att försöka klara så många frågor som möjligt.  jag har också varit inne på internet och hittat minst hundra klädesplagg som min garderob hemskt gärna skulle ha i sin ägo. ikväll ska jag på bussutflykt till vä, för imorgon är det jobb. jag har förresten skrivit en lista på saker som jag måste göra denna veckan, men som sagt, min självdiciplin är lika stor som en nagel på en myra. önska mig lycka till. ciao.



min söta katt har krypit ner i min gardrob


new years eve.

jag måste förresten visa en bild från nyår. puss.

image84

alive.

holla. idag har det absolut inte hänt ett dugg. vi vaknade lite för sent, christoffer och jag. as usual. ikväll vankas det grammisgala och då ska jag sitta framför tv:n. ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, jag ska verkligen det. imorgon ska jag och christoffer in till stan och titta på folk, och då måste jag vara pigg så jag inte missar något. sleep tight


 

har du hört?

nu har jag snart varit uppe i tre timmar, det känns hårt. jag åkte in till arbetsförmedlingen kl nio i morse och lyssnade på en föreläsning om jobbgaranti för ungdomar. dumt nog var jag så trött att jag inte minns ett ord av vad dem sa. jag skulle ha lagt mig tidigare, var är min självdisciplin när jag behöver den som mest?nu har jag iallafall kommit hem från stan, hunnit se tjugo minuter av en film och försökt göra sugmärken på christoffers hals med mina näsborrar.
nu ska jag ta en välförtjänt tupplur.

oväntat.

nu ska jag, bara sådär, ge mig ut på något som för mig är en morgonpromenad. sedan kommer christoffer och hämtar mig. vi ska åka in till stan och dricka kaffe. yes hör och häpna, jag sa kaffe. jag låg vaken till halv sju imorse. jag kunde helt enkelt inte sova. jag gjorde alla intekunnasomnatrix som jag kan, dvs räkna får och räkna från sjuhundra och neråt. det sista är dock något jag hittat på själv. inte särskilt effektivt, tydligen. jag var halvdöd när jag vaknade, men nu är min trötthet spårlöst försvunnen. morgonpromenad var det, ja!

tvånollnollåtta.

jag skrev ett jättelångt inlägg och berättade om en del trevligheter från fuerteventura och tiden därefter.
det försvann och jag tänker omöjligtvis skriva om alltihop ikväll, men det är inte tid att vara bitter.. 
så jag skriver om det en annan dag, folks, en annan dag!