X-mas.

Nu är det jul. Har nyss kommit hem från julmiddag hos familjen Thoresson. Nu menar jag allvar, jag önskar mig verkligen ett träningskort. Det behövs. Det är mycket mat såhär års.
I fredags var jag på förfest hos Per innan jag och Linnea gick till Class och resten gick till Grand. Jag hade kul, men jag var så nykter att jag lade märke till precis allt som jag i vanliga fall struntar i, men nu vet jag hur mycket jag a-v-s-k-y-r människor som inte ens kan hälsa. Tyvärr finns det sådana. I lördags pallrade jag mig upp ganska tidigt, glad för att inte vara ett dugg bakfull och åkte in till stan och såg på fotboll. Senare var jag hos Anton på glöggkväll, mysigt och trevligt och framförallt kul att träffa allihopa igen. Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag nämligen till Malmö och köpa alla julklappar. Det kommer bli stressigt. Nej, jag är inte ute i god tid. Merry x-mas.




Linnea och jag.

22:14

Nu är jag klar med alla mina julkort. Jag har pysslat hela kvällen, skrivit och slickat kuvert. På ett kort råkade jag skriva Maggan istället för Maja. Det var till min morbror, jag tror inte att han fattar det skämtet (som i och för sig inte var ett skämt utan bara ett jätteirriterande misstag) och eftersom jag har lagt ner så mycket tid på julkorten, kunde jag inte direkt kasta det och skriva ett nytt. Fast det ser ganska festligt ut.

God jul och gott nytt år
önskar
Catharina - Per-Anders
Kajsa - Maggan

Haha, så har det aldrig sett ut förut! Dags att krypa till kojs. imorgon är det avskedslunch med Magdalena. Puss.