för en lång lång tid.

nu sitter jag hemma hos familjen ehlde. jag väntar på att jonas ska ringa ner mig till jobbet. jag har jour idag. haha, som om det finns jour inom rengöringsmedelbranschen! jag och johanna tittar på jerry springer och kollar i gamla skolkataloger. efter jobbet ska jag in till stan och gå i affärer och önskeshoppa. jag ska försöka spara mina pengar så gott det går denna månaden. vi får väl se hur det går. yatzy-dags! love


puttefnask.

hej vänner. idag är jag en trött maja. hela natten har jag vaknat och somnat, vaknat och somnat osv. om tre veckor kommer kajsa hem. är sjukt sugen på att göra om hennes rum tills dess. men det kommer jag aldrig få för mamma och pappa, så det är inte ens lönt att fundera på det. snart är mars över och det ska bli skönt, för i april händer många roliga saker. tex att cissi, sara och kajsa kommer hem. idag har jag massor av saker att fixa och trixa med, och det ska jag ta tag i nu. hepp!

brownie.

i fredags var vi hos filip a som fyllt år. jag fick ett påskägg av kenneth, som tack för att jag passat honom. det var gulligt. efter förfesten åkte vi till grand. det var sjukt trist och kallt i kön, men när vi kom in var det bättre. jag hade ingen skoskav men jag var trött i fötterna när vi kom hem. jag dansade lika a maniac. men det är tillåtet på fredagar. idag har jag målat lite. det blev ingenting av det, för jag hade idétorka så jag får fortsätta en annan dag. ikväll ska jag till christoffer och spela spel. jag är numera brun, förresten. bildbevis kommer här. seee you. 


image112

guide us with your grace.

hej där! idag gör jag något så läskigt som att lägga upp en video. detta är till min allra käraste syster, som jag inte kan maila videon till. imorgon ska jag åka till malmö, där jag ska möta upp min man. vi ska shoppa och shoppa och shoppa. på torsdag ska jag klippa och färga mitt hår, det ska bli fantastiskt skönt och förhoppningsvis blir jag lite snygg, för på fredag ska jag till filip "sturkas" ahlbeck som har fyllt tjugo. so long!


goodnight sweetheart.

jag har sjungit exakt hela dagen. när jag vaknade, satte jag mig vid pianot en stund. vid tolv åkte jag in till stan och hade en sånglektion som gick mycket bra. och när jag kom hem satte jag mig vid pianot igen. nu sitter jag här och är så omänskligt trött. jag orkar knappt hålla ögonen öppna. så nu ska jag bara kolla på kaninuppfödningar på internet, och sen ska jag krypa till kojs. ja, jag ska köpa en kanin när jag flyttar hemifrån. sleep tight

image111

på gran canaria, för två år sen.


om du såg mig nu.

jag har nyss flyttat mig till datorn från pianot. jag har suttit där i x antal timmar med emelie. innan dess cyklade jag ner till biblioteket och lånade fem nya notböcker. vi har gått igenom alla, och varenda låt vi kan i böckerna. eftersom jag har haft fyra av dem fem böckerna hemma, kunde vi de flesta låtarna. så nu är min hals döööööd. imorgon ska jag jobba. efteråt tänkte jag simma men jag har ingen som vill följa med mig, så nu är detta inte bara en blogg utan även en kontaktannons. så är det någon som tycker det låter lockande, är ni välkomna att ringa. i helgen firade vi christoffer som fyllde tjugo. detta firade vi genom att gå till frimus och dansa all night long. det var härligt och jag var väldigt trött i benen fram mot tre-tiden. i söndags var det kalas varav jag som var trött och bakfull somnade i soffan. jag vet då inte hur man beter sig på ett kalas!! skämmes ta mej fan. som tur var så somnade christoffer, alltså värden, också så jag behövde inte skämmas. puss

image109

och du har is i din martini.

ikväll har jag varit hos niclas på förfest, med delar av gamla klassen. de var söta som vanligt! eftersom en onsdag inte är en lill-lördag för skånetrafiken, fick jag snällt hoppa över utekvällen och ta sista bussen hem tio i elva. jag vet, jag ska inte klaga. det finns dem som inte ens har en buss överhuvudtaget. hur som haver. imorgon ska jag sjunga, till sjukhuset och förhoppningsvis också simma lite. när jag skulle hem från niclas fick jag springa till bussen. jag höll på att vricka och stuka fötterna och allt man kan göra. ni förstår, jag har inte sprungit på ett tag. på bussen betalade jag som barn. då frågade busschauffören mig hur gammal jag var. "tjugo", sa jag då. jag är inte ens tjugo så jag har ingen aning varför jag sa det. "tjugo?", frågade han. man åker ju inte som barn när man är tjugo. "nej, alltså jag ska fylla tjugo. jag är bara arton". haha! det funkade iallafall.

nu är det vitt igen.

jag har varit dålig i halsen och jag har inte varit särskilt sugen på att göra något avancerat i helgen. i fredags var vi hos filip w, det var helt okej. i lördags var jag ännu sämre tyckte jag, och låg mest still. ouf ouf. på kvällen åkte jag och christoffer till maria och danne eftersom danne fyllde tjugofem. det var mysigt och trevligt på alla sätt och vis men vi följde inte med ut för vi var alldeles för trötta, så vi satte oss i en taxi och åkte tillbaka till vä. alltså en lugn helg. idag skulle jag jobba, men det blev bara i två timmar så jag kom hem redan klockan tolv. och nu sitter jag här och har inte gjort så mycket annat vettigt idag. jag har köpt nya vårkläder och nya vårskor och hade verkligen sett framemot att få använda dem snart, men nu snöar det. snöflingorna är lika stora som en sko och nu börjar det bli vitt på marken. jag dör lite. jag har alltid sagt att mars är en opålitlig månad! ge mig april och min storasyster snabbt, så lovar jag att sluta klaga.


jag och christoffer
hos danne och mia
.