love that shit

jag har haft en fantastiskt fin helg. pyjamaspartyt hos filippa blev väldigt lyckat, alla var jättesöta i sina pyjamasar! sen gick vi till frimus där jag köpte världshistoriens äckligaste drink. jag fick gå tillbaka till baren tre gånger sammanlagt efter att jag köpt drinken, för att be dem hälla i något annat. jag tror det var den som gjorde att jag dansade lika a maniac hela kvällen, eller jag skulle åtminstone vilja skylla på det.
igår mådde jag därför inte allt för bra, men jag visade kämpaglöd och satte mig på bussen in till stan. där träffade jag johanna och charlotte (christoffers lillasyster och mamma) och vi gick till xclusive, en ny frisörsalong. vi hade blivit bjudna på invigning. så vi gick dit och drack champagne, åt paprikor och kex, blev sminkade och stylade i håret. det var ganska så, ganska så nice. sen följde jag med dem hem och åt smörgåstårta som aldrig förr.
sen kom jocke och pappa ehlde hem. jocke var omänskligt odräglig, för de hade varit i tyskland hela dagen och handlat/druckit alkohol! men jag satt med johanna och drack vin och pratade massa skit, tills mamma och pappa kom och hämtade mig. vi åkte in till la cucina, den nya italienska restaurangen. efteråt körde mamma och pappa ut mig till vä igen, där stoffe och laget hade spelarfest, så jag anslöt mig till dem.. vilket inte verkade vara så uppskattat bland tjejerna som spelar i vä if. men vad gör det? sen tog jag och mina killar bussen in till stan. vi träffade lill-jocke, alltså fredde, på bussen. han är gullig! något mindre gulligt var när chrille råkade hosta och halvspy samtidigt på anton som satt i hans knä, och som blir förbannad och började anklaga honom för att ha tagit hans knapp. jag skrattade så att jag grät. mindre kul för chrille ändå, fast han blev fit for fight sen igen. sen gick vi till hessle där det var alldeles för mycket folk, så vi gick vidare till banken istället där vi lyckades komma in hela högen. där var riktigt roligt med liveband och annat mysigt!
vid halv tre gick jag till bussen, där en fruktansvärt jobbig kille började antasta mig och ha sig. men killarna som satt mitt emot mig visade sig vara ordentliga och dem "räddade"  mig från grabben. när han hade hoppat av visade sig att de inte var särskilt ordentliga, för de öppnade sina jackor och tog ut nästan halva kaspers inredning, med motiveringen: äsch, de ska ändå stänga snart. :) de hade lyckats få med sig en kanna, åh sådan skulle man haft. fredde gjorde ju ett tappert försök en gång, fast lyckades inte. på onsdag fixar vi det grabbar, på onsdag!
i eftermiddag ska vi se på hockey.
puss

image12
bild: gediget

jag på banken


out of reach

kom precis hem efter x antal timmars shopping i malmö med christoffer. jag köpte en klänning på weekday, en bikini på weekday, väska på myrorna, kjol samt fyra tröjor på monki. lagom!  nu kommer jag få leva på vatten och bröd resten av månaden. christoffer gjorde med fantastiskt fina inköp.
nu ska jag hoppa in i duschen och senare bege mig till söta filippa som har pyjamasparty ikväll. därefter ska vi ut och dansa som aldrig förr! jag ska försöka att göra ett klokt val av skor denna gången.

puss

ikväll får jag förhoppningsvis träffa de flesta av dessa damerna. och emilia!

image11
frida emelie filippa mia jag ewa

världen ligger helt i dina händer..

..och allting ser så gulligt ut från ovan

holla! idag väckte mamma mig klockan tio för då tyckte hon att vi skulle äta frukost. sen skulle vi ut och övningsköra igen. det är inte riktigt klokt så bra det går! (?) jag lärde mig till och med att backa och svänga samtidigt. och inte nog med det ni, jag startade också i uppförsbacke. imorgon ska jag och min bästa kompis genom tiderna; christoffer till malmö och shoppa. han har lovat att köpa en höstjacka till mig... eller har du inte?
imorgonkväll ska jag på pyjamasparty, som sagt. ska bli mysigt. mamma plockade fram hennes farfars gamla flanellpyjamas. ganska söt. ikväll röstar jag för att vi ska leka bilkurragömma. eller bilkurrakurragömgömgöm som filip hade sagt. jag antar att det inte blir av, men man kan ju hoppas. nu ska jag ta en tupplur (brutalt fult ord) samt en dusch så att man är fit for fight för kvällen.

puss /maja mandel

image10

världens bästa christoffer och jag


my boy lollipop

ska man ta det som en förolämpning eller som en komplimang, när man är nitton år och fortfarande får en godisklubba när man handlar på en restaurang?
håhåjaja...

sleep tight /maja medaljong


snart är det dags för mig att ligga på stranden igen!


pick me, pick me!!

hey folks, idag har jag ätit nudlar, druckit oboy, spelat poker och övat på min sångläxa. men imorgon blir det andra bullar, då ska jag träffa världens tuffaste kompis maria. och imorse fick jag ett sött sms från en annan tuff kompis som bjöd mig på pyjamasparty. mysigt, mysigt, mysigt! sen ska vi gå ut, inte i pyjamas dock. eller?
nedanför kan ni se en sjukt bra bild. tittar man snabbt så är det inte så kul, men om du kollar på marias (th) öga råkade där landa en liten mygga samtidigt som vi tog bilden. perfekt!

/maja motorhuv

image7

jag och maria

where did the superenergy got lost?

igårkväll blev det bowling, igen. vänta, snart kommer vi nog att börja roa oss med något annat. fast det lär dröja. efteråt åkte vi till calles stuga och såg en sjuk film. sen somnade jag alldeles för sent, och vaknade alldeles för tidigt. men mamma behövde mig, åhh stackars lilla mamma! storasyster kajsa är dum och skickar bilder på när de åker bredvid delfiner. fast snart är vi också där! jag har så mycket jag borde ta tag i att göra, men det blir aldrig av.  självdiciplin är det som fattas. finns det en vänlig själ som skulle kunna hålla en Självdiciplinskurs A för mig? tack på förhand.

/maja myra


mamma


håll näsan över ytan tills det vänder

nu kom jag precis hem från stan. köpte världens största stickade tröja på second hand.
vi som är arbetslösa har varit så arbetslösa som det går idag, vi åkte in till stan endast för att dricka kaffe/varm choklad. igår var det tre månader kvar tills julafton, och alltså tre månader kvar till juldagen och alltså mindre än tre månader tills jag och mina föräldrar åker till fuerteventura i två veckor för att hälsa på storasyster.
det kommer bli fint!
nu ska jag och pappa ut och övningsköra, så håll er inomhus folks, håll er inomhus!

/maja mandarin


min storasyster kajsa och jag


it's oh so quiet

godmorgon?
jag vaknade alldeles för sent idag. jag blir snart upplockad av några kompisar och vi ska köra ner till stranden. man måste passa på när det är fint väder. är galet trött. känns som att man blir tröttare ju mer man sover.
nu ska jag ut och njuta av det fina vädret!

 

vi är trötta, jag och min katt

du vet hur munnar ler..

..och du kan le så jag tar åt mig.
det har varit ännu en trevlig helg. vi var på lotus i fredags efter att ha varit hos filip ahlbeck. "vi" består av oss arbetslösa stackare som inte har något bättre för oss. tur för oss var iallfall att det var bartömning och alltså rea i baren! sweet! vi tänkte göra en favorit i repris i lördags. åkte till syskonen åsheim som bara bestod av ett av syskonen för tillfället. jag och mina 14 (eller 15) killkompisar tog taxi in till stan och var riktigt riktigt taggade när vi anlände till lotus. fast där var inget folk, det var vi och personalen. det visade sig att bartömningen var en engångsföreteelse, too bad! fast hessle var också fint. sov till halv två idag hos christoffer. vid fyra åkte vi arbetslösa in till stan och skulle titta på hockey. vi såg en period, alltså tjugo minuter, och åkte sedan tillbaka till vä för att se fotboll. ganska tight. klockan är nu halv tre och jag är fortfarande uppe, som tur (?) var har jag inget jobb att gå till imorgon.
hej på dig! ? maja