stay awake with me

hallå eller! denna helgen har jag och christoffer varit i göteborg. det har varit helt fantastiskt trevligt. i fredags på morgonen/förmiddagen begav vi oss först till markaryd, där vi skulle hämta viktors gps.
vi är galet otekniska så det tog en stund att lista ut hur den egentligen funkade.
när vi kom till göteborg körde vi först till scandinavium där vi hämtade ut våra biljetter till söndagens match. sen letade vi upp hotellet. det såg jätte-ryskt ut på utsidan, men det var mysigt där inne.  först tänkte vi att vi skulle checka in och sen gå en runda på stan, men vi somnade istället direkt när vi kommit upp på hotellrummet. vi hade ju som sagt gått upp tidigt och det händer en gång på 20 år så det var chockerande.
på kvällen tog vi taxi in till kungsportsplatsen. (eller kungsplatsplatsen som christoffer sa när han bokade taxin) och letade efter en restaurang. vi hittade en indisk som verkade rätt schysst, så där käkade vi. efter maten var vi trötta igen så vi gick hem och lade oss. på lördagen tog vi bilen in till stan och gick där en runda. jag köpte ett linne, två klänningar, ett diadem och en mössa och till christoffer köpte vi ett par vantar. 
på kvällen åt vi på en italiensk restaurang, sen gick vi till ett ställe som heter bryggeriet. där drack vi några drinkar var innan vi tog taxi hem igen. taxichauförren var hur söt som helst och när jag hoppat av taxin och tände en cigg, rullade han ner rutan och sa "maja, sluta röka och börja knarka istället". håhåjaja...
var har de gamla torra och tråkiga taxichauförrerna tagit vägen?
i söndags förberedde vi oss för fotbollen, alltså ifk göteborg - trelleborg. matchen började tre, men vi var på ullevi redan klockan ett, vilket var jävligt onödigt för direkt när vi kommit in där började det ösregna. både jag och stoffe hade regnjacka men det var ju inte ens nästan till någon hjälp. vi var helt dyngsura när vi gick från matchen, som förresten var helt otroligt rolig! sen gick vi till bilen och bytte om. nästan hela hemresan hade vi ca 27grader i bilen. så frusna var vi.
ikväll ska vi titta på film och spela kort. hej!

några bilder från göteborg
    
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback